Oud Valkeveen

Donderdag 28 mei zijn alle groepen 1/2 op schoolreisje geweest naar oud Valkeveen. Wij werden ontvangen bij de ingang van het park ontvangen door Robin.

Hierna gingen de groepjes allemaal het park in. Bijna iedereen begon bij de grote blauwe klimtoren. De kinderen konden bovenaan de toren met een glijbaan naar beneden. Het is veel kinderen gelukt om bovenop de toren te klimmen.

Er was een treintje, ‘zandkasteel’ om in te spelen en een glijbaan waar je vanaf kon met jutezakken. De glijbaan was erg hoog maar de grote daredevils onder de ons durfde hier vanaf te gaan en niet 1 keer maar wel 4 keer. Een groot succes was de achtbaan. Het was lang wachten voordat we in de achtbaan mochten maar het was het wachten waard. Hij was zelfs zo leuk dat we nog een keer in de achtbaan zijn gegaan.

Voordat we gingen middageten gingen nog naar de voorstelling van Robin kijken. Als middageten kregen we patatje met mayo. Dit was ook wel nodig, want iedereen had enorme trek gekregen van al dat spelen. Na het middageten zijn we nog even het park in gegaan om de laatste attracties in te gaan.

Om 2 uur ging iedereen verzamelen voor wat te drinken en een raketje. Het ijsje kwam goed van pas want het was de hele dag al warm. Nadat iedereen het ijsje ophad liepen we naar de bus om naar huis te gaan.

Toen we bij de school aan kwamen dachten de ouders dat we de kinderen waren vergeten, maar de kinderen hadden zich verstopt in de bus. Eenmaal op het schoolplein zijn alle kinderen naar huis of de bso gegaan om daar lekker te gaan slapen naar deze leuke maar vermoeiende dag.