Juffendag

Op woensdag 2 maart, was het groot feest. Alle juffen van de kleuterbouw vierden die ochtend hun verjaardag. De dagen ervoor hadden de kinderen in de klas al geknutseld en geverfd om de klas feestelijk te versieren.
De verjaardag van de juffen werd door ouders van beide klassen georganiseerd.
Het thema was “dieren”. Alle kinderen kwamen in dierenpakken naar school.
Op school werden zij door een groepje ouders geschminkt. Prachtige dierengezichten werden er op de kindergezichtjes gemaakt.
Na een lekker hapje en drankje was er een spelletjescircuit , wat ook in het teken stond van “dieren”.
Aan het eind van de ochtend mochten de jarige leerkrachten “de Vogeltjesdans” ten uitvoer brengen.
Spontaan deden de kleuters en alle ouders die aanwezig waren, mee met deze dans.
Lieve ouders en kinderen, jullie hebben ons ontzettend verrast met deze leuke, fantastische ochtend. Dank jullie wel. De leerkrachten van de kleuterbouw.