Julianatoren

Op deze stralende zomerdag waren groep 3 en 4 op schoolreisje naar Julianatoren. Nadat alle tassen op de centrale verzamelplek lagen, verspreidden alle kinderen zich over het park. De achtbaan, het spookslot, de botsauto’s, het schip…in alle attracties zagen we Meander-shirtjes. Het was leuk om te zien hoe de kinderen zich mengden en steeds in nieuwe groepjes opnieuw het park ontdekten.

Bij terugkomst moesten we natuurlijk een ‘busgrapje’ uithalen. Door de geblindeerde ramen had onder de stoel zitten weinig zit. De buschauffeur zetten iedereen om de hoek af en reed met alleen juf Jacqueline in de bus verder naar school. Daar zei ze dat ze alle kinderen was kwijt geraakt! Gelukkig renden alle kinderen ineens het schoolplein op. Iedereen was weer veilig thuis.

Het was een leuke dag, niet alleen door het weer, maar vooral door de sfeer. Iedereen bedankt!