Schoolontbijt

Dinsdagochtend, 4 november was het Nationale Schoolontbijt op “de Meander”. Om half 9 kwamen de kinderen van groep 3 enthousiast de klas in. De tafels waren al gezellig gedekt voor een “ontbijtje”. Lekkere krentenbollen, bruine broodjes, bruine boterhammen, kaas, smeerkaas, jam en appelstroop stonden op tafel. Voor alle kinderen was er wel iets bij wat ze lekker vonden. Er werd druk gesmeerd en goed gegeten. Allerlei combinaties werden er gemaakt, zoals bijv een krentenbol met aardbeienjam. En een trek dat ze hadden. Er waren zelfs kinderen die wel vier broodjes opaten. Een glaasje melk en een appel erbij maakte het tot een gezond ontbijt. De kinderen en de juf vonden het een leuke, gezonde start van de ochtend.

foto image (1)