Sinterklaas

Dinsdagmiddag 25 november was er een knutselcircuit dat in het teken stond van het komend Sinterklaasfeest. In de klas lagen er op de groepstafels diverse werkjes klaar, waar de kinderen een keuze uit konden maken. Ook waren er vier ouders die op deze middag behulpzaam waren.
Zo konden de kinderen kiezen uit: pepernoten bakken, een verlanglijstje stempelen, een pietenmuts knutselen, prentenboeken over Sinterklaas lezen, met wasco en ecoline kleuren en een verftekening verven.
De kinderen waren erg creatief. Mooie mutsen, leuke verftekeningen en heerlijke pepernoten waren o.a. het resultaat na een middag hard werken. Het rook de hele middag heerlijk door het bakken van de pepernoten. Aan het eind van de schooldag konden ze allemaal hun zelfgebakken pepernoten mee naar huis nemen. Mmmmmmm smikkelen maar.