Juffendag!

Er was groot alarm! Professor Krijn van Kriep was uit de gevangenis ontsnapt en hij was weer aan het experimenteren geslagen. Deze keer had hij het op de juffen gemunt. Hij wilde alle kennis van de juffen afnemen en voor zichzelf houden, zodat hij de slimste mens van de wereld werd..

De kinderen kregen eerst een filmpje te zien waarin duidelijk werd wat er was gebeurd: Er was bij juf Alita en juf Margreet iets in hun drankje gedaan en zij waren na het drinken hiervan alles vergeten. En het was besmettelijk, want juf Ilonka en juf Simone wisten ook niet zoveel meer.wat een ellende.

Maar er was hoop, de kinderen konden ervoor gaan zorgen dat het allemaal weer goed ging komen. Ieder kind kreeg een kaart met een geheime formule. Ze moesten d.m.v. een circuit door de school ingredinten verzamelen die nodig waren voor het tegengif om ervoor te zorgen dat de juffen hun geheugen weer terug te kregen.

Overal in en ook buiten de school waren mensen met witte jassen van een laboratorium om de kinderen hierbij te helpen. De professor hoopte natuurlijk dat het door de regen allemaal zou mislukken, maar de kinderen trokken zich niks aan van een regenbuitje.

Zij gingen enthousiast aan de slag en het is gelukt! De juffen kregen het tegengif en konden zich gelukkig alles weer herinneren en professor Krijn van Kriep werd opgepakt door de politie.
Eind goed, al goed!

Als afsluiting hebben we in de klas nog een paar dansjes van Just Dance gedaan.

Wat een leuke juffendag, wij hebben ervan genoten. En alle ouders bedankt om dit mogelijk te maken!

Bekijk hier het filmpje om te zien hoe het drankje werd gemaakt en hoe juf Alita en juf Margreet het drankje dronken.