Partou (BSO)

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij ons belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Naar buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Ook in vakanties hebben wij een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit met bijv. onze eigen Natuurbus.

Onze ouders kunnen via het digitale platform en app ‘Mijn Kind’ met foto’s en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

In de wijk Kattenbroek bieden wij op 3 verschillende locaties opvang. Door leeftijdsgericht te werken kunnen we optimaal inspelen op de ontwikkeling van het kind. In basisschool De Meander biedt Partou buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Boven in de ‘Toren’ zitten de kinderen van 8+ en beneden hebben wij een eigen groep voor kinderen van 10+. Kinderen denken actief mee in de activiteiten die worden georganiseerd. Ook leuke workshops van externe partijen bieden wij aan.

Meer informatie over de vestigingen, openingstijden, onze flexibele contractvormen, aanvragen van een rondleiding en tarieven vindt u op www.partou.nl/vestigingen/utrecht/amersfoort of via onze klantenservice, te bereiken op 088-235 75 00.