De Meander luisvrij op 5 maart

Onze school doet mee aan de aan de (anti) Luizendag 2014. Samen maken we ons sterk om onze school luisvrij te krijgen. Elk jaar krijgt 1 op de 10 kinderen hoofdluis, door jaarlijks alle kinderen luisvrij te maken, helpen wij de hoofdluis in één keer het land uit.

luizenWil je hoofdluis voorgoed de deur uit? Dan is er maar een advies: regelmatig kammen! Zorg dat je altijd voor een luizencontrole op school kamt met de netenkam. Dat is prettig voor je kind en voor de luizenouders. De controle vindt over het algemeen plaats in de eerste week na elke vakantie. Als je lid wordt van het Landelijk Steunpunt Hoofdluis steun je hun activiteiten en ontvang je een gratis netenkam.

Woensdag 5 maart besteden we hier aandacht aan door alle kinderen op deze dag nog eens goed te controleren op hoofdluis. We vragen ouders ook hun kinderen de dag hiervoor, 4 maart, goed te controleren, te kammen en eventueel te behandelen.