Sportdag 2013

Woensdag 2 oktober is het weer zover: dan organiseren wij onze jaarlijkse sportdag. Ook dit jaar gaan we er natuurlijk weer een gezellige en sportieve dag van maken. En net zoals bij de afgelopen edities zetten we ook dit jaar weer een gevarieerd programma in elkaar. Touwtrekken, zaklopen, korfballen, hoogspringen, verspringen, je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben er al aan gedacht.

Locatie

Voor de groepen 1 t/m 3 vindt de sportdag plaats op ons eigen schoolplein. En de groepen 4 t/m 8 zullen zich weer gaan vermaken op het terrein van Atletiekvereniging Altis, aan de Schothorsterlaan. Bekijk onze agenda voor de exacte adresgegevens.

Hulpouders

Dikke pret op de sportdag!

Een groot evenement als dit kan alleen een succes worden als voldoende ouders willen helpen met het begeleiden van de groepen. Dus heb je tijd en zin om mee te doen? Meld je dan aan via het contactformulier op deze website. Vergeet dan niet te vermelden of je wilt helpen op het schoolplein of op de Atletiekbaan. En heb je nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij de leerkrachten Sander de Vink of Yvonne Hasperhoven.