Water

Beste Ouderpraat-lezende-ouders,

De zomervakantie is weer voorbij; hopelijk een geslaagde (en dus niet in het water gevallen?). Voor velen een manier om weer boven water te komen na een drukke periode.  Wat betreft de bestemming voor de vakantie heeft u misschien wat water bij de wijn gedaan. Voor mensen die geen geld als water verdienen was er de moderne “staycation”, de “thuis-blijf-vakantie”. Bij wat verdere bestemmingen heeft u misschien een prachtige waterval mogen aanschouwen. Hoe dan ook en waar dan ook, u zult weer meer tijd hebben kunnen doorbrengen met elkaar. U zult vast hebben gerealiseerd dat   de kinderen wat betreft uiterlijk  als twee druppels water op elkaar lijken, maar in zo’n lange zomerperiode soms  als water en vuur zijn. Maar … na een boze bui zien ze al gauw weer de zon in het water schijnen! En bij het ontdekken van een ijscoman in de buurt loopt het water hen in de mond!

De redactie van de Ouderpraat heeft zich, onder het genot van een grote kan water met ijsblokjes en schijfjes citroen, gebogen over het Ouderpraatthema van dit schooljaar: WATER.

Van zwemlestips tot recepten, van behandelen van brandwonden tot liedjes, van schaatsen tot hygiëne , u zult zien dat bij al deze onderwerpen 1 overkoepelende term is : WATER.

Wij wensen u veel leesplezier dit schooljaar op de website van onze school onder het kopje Ouders > Ouderpraat.

Jolanda Bouwer
Natalie Dorrenboom