OPEN OCHTEND

Ook in de maand januari hebben wij weer een open ochtend voor ouder(s)/verzorger(s) die op zoek zijn naar een school voor hun kind. En wel op woensdag 24 janauri. Er worden die ochtend twee rondes gehouden waaraan u vrij kunt deelnemen. De eerste ronde start om 09:00 uur, de tweede ronde start om 10:15 uur. U hoeft zich niet aan te melden.

Tijdens de open ochtend hoort u meer over onze school, onze manier van onderwijs en ons pedagogisch klimaat. Natuurlijk gaan wij ook de school in. Te beginnen bij ‘voorschool De Draakjes’. Deze vorm van peuterspeelzaal van SKA-kinderopvang is in onze school gevestigd en met hen is een intensieve samenwerking. Van daaruit gaan wij verder kijken in de school en kunt u ook in gesprek met kinderen. Zij zijn uiteindelijk de gebruikers en kunnen u precies vertellen wat zij van onze school vinden. Vergeet dan niet om ook vragen aan de kinderen te stellen, zij beantwoorden ze graag.