Tafeltennistoernooi

Op donderdag 22 oktober 2015 organiseert Tafeltennis Hoogland voor de achtste keer het Masco Herfsttoernooi. Dit is een evenement waaraan alle leerlingen vanaf groep 4 kunnen deelnemen. Het toernooi vindt dit jaar plaats in Sporthal De Bieshaar (Breelandhof 8, Hoogland).

Groep 4, 5 en 6:
Het toernooi begint om 9.30 uur (zaal open om 9.00 uur) en duurt tot 12.00 uur.

Groep 7 en 8:
Het toernooi begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) en duurt tot 17.00 uur.
De kinderen zullen ongeveer 7 wedstrijden spelen (best-of-three, games tot de 11). De deelname is gratis. Tevens wordt voor drinken en een tussendoortje gezorgd.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Print het uit, vul het in en lever het uiterlijk 6 oktober in bij de leerkracht in de klas. Digitaal invullen en versturen per mail mag natuurlijk ook (klassenmail of direct naar Jan Gerritsjans).

Voor vragen en info:

Jan Gerritsjans