Veel leuke dingen in groep 7

We hebben de afgelopen paar weken veel leuke dingen gedaan in groep 7. Hieronder een overzicht!

Onze aardrijkskundetoets hebben we op veel verschillende manieren kunnen oefenen. We maakten een Kahoot (quiz op internet) en maakten daarna de quiz van klasgenoten, we bekeken filmpjes, maakten mindmaps en posters met alle informatie. Een leuke manier om de lesstof te oefenen!

Vandaag hadden twee leerlingen een eigen tekenles voorbereid. Ze lieten een PowerPoint zien en liepen de hele les rond om kinderen te helpen.

Afgelopen woensdag hadden we een sportdag. We hebben basketbal gespeeld in een rolstoel en nog veel meer. Het was een hele leuke dag!

We zijn begonnen met typelessen. Iedere woensdag krijgen we een uur les. Ook moeten we thuis veel oefenen. Het gaat al heel goed!

Deze week hoefden we tijdens geschiedenis niet uit ons werkboek te werken. Om goed voor onszelf op een rijtje te krijgen welke gebeurtenissen zich in welk jaar afspeelden, mochten we een eigen tijdbalk maken. Alle jaartallen uit het hoofdstuk staan nu op onze eigen tijdbalk met daarbij de gebeurtenis van dat jaar.