SKA

Stichting Kinderopvang Amersfoort

Binnen ons gebouw werken wij samen met Ska Kinderopvang aan ons kindcentrum. Een doorgaande lijn in onderwijs en opvang vinden wij belangrijk. Het is voor alle aanwezigen belangrijk om op eenzelfde manier te worden opgevangen en binnen een gelijk pedagogisch klimaat te zijn. Het maakt voor de kinderen niet uit of je binnen de school of binnen de opvang bent: je wordt op dezelfde manier benaderd. Binnen ons gebouw ben je welkom vanaf 2 jaar bij onze speelleergroep. En vanaf 4 jaar ben je welkom op de basisschool en de buitenschoolse opvang. Op de speelleergroep en de bso worden de kinderen begeleid door ervaren pedagogisch medewerkers van Ska Kinderopvang.

In De Meander kan uw peuter spelen op onze voorschool de Draakjes en de oudere kinderen vermaken zich op bso de Torenkamer.

Wij sluiten graag aan bij uw wensen: betaalbare opvang in de eigen wijk, goede kwaliteit en openingstijden die aansluiten bij werktijden.

Omdat u als werkende ouder al genoeg ballen in de lucht moet houden, leveren wij rondom de kinderopvang ook een aantal gemaksdiensten. Uw kind kan op de bso naar de kapper of zwemles, maar ook een maaltijd- of strijkservice is mogelijk. Zo houdt u meer tijd over om leuke dingen met uw kinderen te ondernemen.

U leeft met uw kinderen mee via het ouderportaal Mijn SKA op de website , of via de Mijn SKA-app op uw telefoon of tablet. In Mijn SKA kunt u fotos van uw kind bekijken en berichtjes van medewerkers lezen. En u kunt zelf ook berichtjes sturen, en wijzigingen in de opvang regelen.

Voorschool de Draakjes heeft een gezellige ruimte in basisschool De Meander. En we mogen gebruik maken van andere ruimtes in de school, zoals de gymzaal, de hal en de keuken.

Op voorschool de Draakjes spelen de kinderen heerlijk samen met kinderen uit de wijk. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten… Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool!

De Torenkamer heeft een gezellige en ‘koninklijke’ ingerichte ruimte. We mogen ook gebruik van andere ruimtes, zoals het aangrenzende speellokaal. Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan… lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of samen een modeshow organiseren. Dollen met je vrienden, buiten een hut bouwen, met z’n allen voetballen. Rustig een boek lezen of een spelletje doen, kan natuurlijk ook. Want n school is het tijd voor ontspanning!

Wilt u meer informatie? Kijk op www.ska.nl of bel 033-470 1303.