Successen in de zaal

Op 23 december hebben twee teams van OBS De Meander mee gedaan aan het zaalvoetbaltoernooi: meisjes groep 7 en jongens groep 8. Daarbij werd voor het eerst gebruikt gemaakt van onze mooie, nieuwe shirts (met ons logo en dat van onze sponsor autovooru.nl erop).

Meiden

De meiden deden het echt heel goed. Drie van de poulewedstrijden werden gewonnen; tegen de Regenboo 3 (2-0), de Kameleon 3 (4-1) en de Regenboog 4 (1-0). Alleen tegen de Horizon 1 werd gelijk gespeeld: 0-0. Dat werd ook de tegenstander in de superspannende finale. Deze moest uiteindelijk met penalty’s worden beslist. En daar waren de tegenstanders nét iets succevoller: 1-2 voor de Horizon. Maar al met al dus een prachtige tweede plaats voor onze meiden, inclusief de welverdiende beker!

Jongens

En dan de jongens. Ook zij hadden een goede dag. Van de vijf spannende poulewedstrijden wist De Meander J1 er maar liefst vier te winnen! En de andere poulewedstrijd eindigde in een gelijkspel. En nadat vervolgens de nummer 2 – de Marke Boys – met 1-0 verslagen werd, stonden ook onze jongens in de finale.

Deze finale was ook weer een echte “thriller”. De reguliere speeltijd van 8 minuten was niet genoeg om een winnaar op te laten staan, en ook de verlenging van 3 minuten bracht geen kampioen. Pas bij de tweede serie van 3 strafschoppen trokken onze jongens aan ’t kortste eind. En ook dat is met recht een resultaat op trots op te zijn!

Met dank aan de begeleiders, toeschouwers en reporters!