Hallo! De OR hier!

De OR (ouderraad) is zeer actief op de Meander. Maar wat doen we nou eigenlijk? Kort gezegd organiseren of ondersteunen wij vooral de (sport)evenementen, activiteiten en feesten op De Meander. Denk maar aan bijvoorbeeld schoolreisjes/schoolkamp, sportdag, Koningsspelen, zomerfeest, en seizoensfeesten zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. Feesten waar plezier en ontspanning voorop staan, en waar de kinderen elk jaar weer naar uit kijken, en veel plezier aan beleven.

Help je ook mee?

Op dit moment bestaat de OR uit:

Maar er zijn nog plaatsen vrij! Dus….. vind jij het leuk om mee te doen, of te organiseren en dingen te regelen? Maak jij de school van jouw kinderen een leuke plek om te leren en te spelen? Dan ben je van harte welkom in de OR!

Maar ook als je alleen bij 1 of 2 losse evenementen wilt helpen, dan horen we graag van je!

Schiet een van ons even aan op het schoolplein, of stuur een mailtje naar:

ouderraad@obs-demeander.nl

Vacature in de OR

We zijn op zoek naar iemand voor de rol van secretaris! Deze rol betekent trouwens niet automatisch dat je ook dingen moet organiseren. Met alleen ondersteuning zijn we ook hel blij! Voor vragen hierover kunnen jullie terecht bij één van ons of via de mail: ouderraad@obs-demeander.nl.

Taken secretaris, o.a.:

• notuleren van de OR vergaderingen
  • ouderhulplijsten verspreiden/verwerken
  • mail van de OR afhandelen